Meer vermogen, meer rijplezier

100% Topkwaliteit Tuning dankzij Certificeringen

Performance onderdelen voor nog meer power

Wil je een motor met meer vermogen? Dan kan je bij AP Tuning kiezen voor een chiptuning stage 2 waarbij we de nodige performance onderdelen toepassen voor het creëren van nog meer power. Deze elementen verhogen het rendement van de motor door bijvoorbeeld de montage van een in- en uitlaatsysteem. Bij AP Tuning zijn alle projecten op maat en dat betekent dat we diverse performance onderdelen kunnen gebruiken. Wat we gaan gebruiken is dus afhankelijk van wat jouw auto nodig heeft.  

Dit is het doel achter een chiptuning stage 2 

Wat kan je bereiken met een chiptuning stage 2 bij AP Tuning? De vermogenswinst wordt behaald door het vergroten van de luchtstroom naar de motor. Dat kan worden gerealiseerd door het toepassen van een aantal performance onderdelen, zoals een andere luchtinlaat of een sportluchtfilter. Zo creëer je niet alleen meer vermogen, maar ondervind je ook andere voordelen, zoals een betere gaspedaalrespons of een sportieve sound. 

Om die resultaten te behalen gebruiken wij materialen van verschillende merken zoals Milltek en Armytrix.

Ontdek je mogelijkheden met de performance onderdelen! 

AP Tuning creëert niet alleen meer vermogen, maar zorgt ook voor veel andere bijkomende voordelen die je meteen merkt als je gebruik maakt van je auto. Bij AP Tuning werken we samen met de beste merken op het gebied van chiptuning. Zo kunnen we maximale vermogenswinst garanderen!

Vraag info aan

Garantie

Bij AP Tuning leveren we uitsluitend veilige, betrouwbare producten van hoogstaande kwaliteit. We geven bovendien ook goede garanties op alle producten. Ieder product wordt daarnaast getest en bevinden zich altijd binnen de veiligheidsmarges.  

Je krijgt bij een chiptuning van AP Tuning standaard deze garanties:

  • Niet goed geld terug
  • 100% garantie op de software 
  • 14 dagen niet goed geld terug garantie

Rijervaringen

” ”