Meer vermogen, meer rijplezier

Op maat gemaakte chiptuning voor uw auto. Kies uw merk:

Chiptuning op maat met garantie

Wat is chiptuning juist? Bij Chiptuning passen we de motormanagement software aan voor zowel de auto, de motor, de versnellingbak en de ECU combinatie, het ondersteuning systeem in je auto. Ga je voor een verbluffend resultaat? Kies dan bij AP Tuning voor chiptuning op maat! 

Hoe werkt het juist? AP Tuning start met de chiptuning door onder andere vermogensmetingen en databestanden, gecombineerd met wiskundige berekeningen. Dat wordt ook wel de basistuning genoemd. Vooral jonge en moderne auto’s met relatief weinig kilometers halen het meeste voordeel uit het programmeren van de software. Het resultaat zal vrijwel altijd aan de normen voldoen. Dat betekent dat er geen aanpassingen in de software nodig zijn. De auto wordt wel op alle mogelijke manieren getest, zowel op de weg als bij onze vermogensbank. Zo kunnen we jou het best adviseren waar we jou kunnen verder helpen. 

Wat zijn de voordelen? 

Chiptuning brengt veel voordelen met zich mee, waardoor je auto er enkel beter uit komt. In de eerste plaats zal je meteen merken dat je motor krachtiger is. Als we de software in de boordcomputer van de auto aanpassen, kunnen we de motor zowel meer kracht geven als ook soepeler maken. Dat verschil zal meteen duidelijk zijn van zodra je na de chiptuning opnieuw in je auto stapt. Het vermogen van je motor is een stuk groter en dat betekent niet alleen meer snelheid, maar ook dat je soepeler kan rijden. 

Een ander voordeel van chiptuning is dat je meer koppel krijgt. Door de koppel te verhogen krijgt je auto meer kracht en ook meer vermogen. Dat heeft dus een positief effect op de snelheid van je auto. Daarnaast zal je ook merken dat je comfortabeler rijdt doordat de motor een stuk soepeler is. Een ander, niet te vergeten voordeel, is dat je ook nog eens een stuk zuiniger rijdt. Een chiptuning op maat zorgt voor een brandstofbesparing van meer dan 5%. Uiteraard voldoet je wagen na de chiptuning nog steeds aan alle normen en kan je gewoon veilig de weg op. 

Meer over chiptuning op maat 

Doordat we iedere auto benaderen met een specifieke software is er sprake van chiptuning op maat. AP Tuning heeft het beste maatwerkproduct dat niet alleen zorgt voor extra power en wendbaarheid in de auto. Er komt daarenboven ook extra vermogen en koppel vrij na de chiptuning. Hierdoor voelt het alsof je in een totaal nieuwe auto stapt. Voor iedere benzine-en dieselwagen voorziet AP Tuning een passende oplossing. 

Waarom zou je kiezen voor chiptuning op maat? Het is algemeen geweten dat je auto na een aantal jaar gaat lijden onder slijtage en vervuiling. Omdat die slijtage er langzaam insluipt zal je er als bestuurder weinig van merken. Toch is het zo dat de motor niet meer optimaal kan presteren door bijvoorbeeld een versleten bougie bij een benzinemotor, of een vervuilde roetfilter bij een dieselmotor. Chiptuning op maat is dan de ideale oplossing om betere prestaties uit je auto te halen. Een verbeterde wagen die helemaal als nieuw aanvoelt. 

 

Chiptuning garantie: veilig en betrouwbaar  

AP Tuning gebruikt enkel en alleen goede en betrouwbare producten om jouw auto te chiptunen. Hierbij krijg je een uitstekende garantie op alle geleverde producten. Bij AP Tuning staan we garant voor het leveren van een product dat niet alleen veilig en kwalitatief hoogwaardig is, maar ook betrouwbaar. De producten van AP Tuning bevinden zich binnen de marges van het belastingsniveau van de motor, en worden daarnaast altijd goed getest. Zo ben je zeker van de beste service en garantie op alle producten.   

Hoe gaan we te werk? 

Hoe gaan we bij AP Tuning te werk als je jouw wagen wil laten chiptunen? Als je met jouw auto langskomt zijn er een aantal werkzaamheden die we uitvoeren aan je auto. Zo beginnen we met de diagnose van de motor. Daarna passen we de nodige aanpassingen toe en voeren we testen uit. Hieronder vind je meer informatie over alle stappen die we bij AP Tuning ondernemen. 

Fase 1: de diagnose 

 

We beginnen met het uitvoeren van de diagnose. AP Tuning beschikt over professioneel apparatuur om te kijken hoe jouw auto ervoor staat. Het is belangrijk om een diagnose te stellen, omdat we zo gemakkelijk kunnen bepalen welke veranderingen we kunnen aanbrengen aan jouw auto. Waarom vinden we professionele diagnose apparatuur belangrijk?  Moderne auto’s hebben namelijk geavanceerde systemen en complexe software die meestal elektronisch aangestuurd worden. Het gebruik van professioneel diagnose apparatuur is dus van belang om zo meer informatie te verschaffen over de staat van de motor. 

 

Fase 2: het aanpassen van de auto 

De volgende stap is het aanbrengen van de veranderingen aan de auto. Die veranderingen gebeuren met behulp van een unieke software. Tijdens dat proces kunnen we de motor reinigen, krachtiger en soepeler maken. AP Tuning heeft voor iedere motor goede chiptuning producten in huis, of het nu gaat om een benzinemotor of een dieselmotor. Chiptuning producten zijn onder andere producten die we gebruiken om de aansturingssoftware van een auto aan te passen.  

 Fase 3: Uitgebreid testen​  

Tot slot is het van belang dat de auto goed wordt getest. Bij AP Tuning doen we dat op verschillende manieren. Vooraf vindt er een test plaats op de vermogensbank bij AP Tuning. Maar ook nadat de aanpassingen zijn doorgevoerd vindt er een test plaats. Wil je graag die test ook op de weg uitvoeren? Aan jou de keuze. Laat het ons wel even vooraf weten wanneer je jouw offerte aanvraagt. 

Bekijk reviews van klanten die je voorgingen 

Benieuwd wat anderen vonden van de producten en de service bij AP Tuning? Je kan heel gemakkelijk zien wat voorgaande klanten bij ons hebben laten uitvoeren en hoe zij dat hebben ervaren. Ook geven zij weer wat de merkbare veranderingen waren in hun auto. Chiptuning is al jaren een succesverhaal, en dat lees je in de verhalen die onze klanten achterlaten. Waarschijnlijk kom je zelfs een review tegen van een klant met hetzelfde merk als jouw auto. Neem zeker even de tijd om alles door te nemen, en laat je overtuigen. 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan 

Heb je interesse om je auto te laten chiptunen? Bij AP Tuning kan je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je meteen de verschillende werkzaamheden kent die we kunnen uitvoeren en wat uiteraard de kosten zijn. Waarschijnlijk kies je voor een motordiagnose met data logs, of voor de complete chiptuning met een testrit op de weg en de voor- en natesten op de vermogensbank. Bij AP Tuning heb je een heleboel mogelijkheden. 


 

Vraag info aan

Garantie

Bij AP Tuning leveren we uitsluitend veilige, betrouwbare producten van hoogstaande kwaliteit. We geven bovendien ook goede garanties op alle producten. Ieder product wordt daarnaast getest en bevinden zich altijd binnen de veiligheidsmarges.  

Je krijgt bij een chiptuning van AP Tuning standaard deze garanties:

  • Niet goed geld terug
  • 100% garantie op de software 
  • 14 dagen niet goed geld terug garantie

Rijervaringen

” ”